Shiko të gjitha brendet nga Unilever,

kliko

këtu

Kompania Next

Është distributor exclusiv i brendeve të prodhuesve me renome botërore si : Unilever, Titania, Golden Lady, dhe Pasabahce.

Tregu ynë shtrihet në Republikën e Kosovës dhe....

Lexo më shumë

Vizioni ynë

Të jemi lider për shitje dhe distribuim në vendin tonë

Shiko të gjitha produktet nga Golden Lady

kliko

këtu

Tani kompania Next vjen me një asortiman të ri.

Ky eshtë: Golden Lady

Golden Lady është prodhues Italian i qorapave për femra.

© NEXT sh.p.k  2016

Creatde by F.H

Aktuale