Mirësevini në kompaninë tonë Next Kosova

Next Kosova vazhdon të mbetet vendi kryesori i brendeve të ndryshme botërore. Lexo më shumë

KOMPANIA NEXT

Next Kosova

Vepron në kuadër të Exclusive Group kompani me distribuimin e produkteve të kozmetikës,
higjienës personale dhe produkteve të higjienës shtëpiake.

HISTORIA

Historia Jonë

Vepron në kuadër të Exclusive Group company me distribuimin e produkteve të kozmetikës, higjienës personale dhe produkteve të higjienës shtëpiake.
Distributor i brendeve të njohura botërore të Unilever, Titania, Golden Lady dhe produkteve që sot kanë hyrë në shfrytëzimin e përditshëm
të familjeve si AXE, DOVE, REXONA, DOMESTOS, CIF, COCCOLINO, SAVO, SIGNAL etj.
Kompania NEXT aplikon metodologjinë më të avansuar të distribucionit në Kosovë duke aplikuar risitë teknologjike që mundësojnë përcjelljen
në çdo kohë të tregut dhe furnizimit sa më ekspeditiv dhe kualitativ.
Lexo më shumë

Vlerat Tona

Përvoja jonë, mundësitë tona në të adaptuarit të shpejtë në trended inovative, saktësia dhe shpejtësia në ofrimin e shërbimeve, janë vlerat që neve na përkufizojnë. Ne jo vetëm që dëshirojmë të mbajmë pozitën e liderit në treg, po gjithashtu edhe përkushtimin në begatimin e tregut dhe ndihmës që mundemi me ju ofru partnerëve tanë në tejkalimin e vështirësive të mundshme. Partnerët tanë në çdo kohë mund të llogarisin tek ne.

BRENDE BOTËRORE

Brendet Tona

Që nga viti 2009, jemi fole e brendeve me renome botërore. Dove, Axe, Domestos,
Rexona, Cif, Signal, Skip, AIM, Coccoliono. Savo, Vaseline, etj.

ASORTIMANI 2020

REXONA

UNË KAM BESIM VETËM NË REXONA

AXE

NDJEHUI RELAKSUAR GJITHE DITEN

NEXT KOSOVA

Ekipi Ynë

Gazmend Abrashi

Gazmend Abrashi

CEO Founder

Exclusive Group

Pëllumb Bajgora

Pëllumb Bajgora

Drejtor Ekzekutiv

Next Kosova

Suad Haliti

Suad Haliti

Menagjer i shitjes

Next Kosova

Lirim Shulina

Lirim Shulina

CFO

Exclusive Group